Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ακούτε τί λένε οι μαλάκες ρε!


ΕΛ.ΑΣ: «Περίεργη σύμπλευση ακροδεξιών-αναρχικών»

«Παρατηρείται πολύ μεγάλη και ανησυχητική κλιμάκωση. Δημιουργείται και μια φασίζουσα ακροδεξιάς προέλευσης βία. Δεν έχει ακόμα λάβει τις διαστάσεις αυτής των αναρχικών. Δρα σε συγκεκριμένους χώρους όπου υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί είδαμε όμως και μια περίεργη σύμπλευση, ακροδεξιοί και αναρχικοί να ανέχονται η μια την άλλη και να βάλουν κατά αστυνομικών», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Λευτέρης Οικονόμου.
«Στην πλατεία Συντάγματος έπεσαν πάνω από 20 τόνοι πέτρας», δήλωσε, αναφερόμενος στα τελευταία εκτεταμένα επεισόδια έξω από τη Βουλή. Γενικότερα, συμπέρανε πως κάποιοι θέλουν να υπάρξει νεκρός αυτή την περίοδο.
Ο ίδιος πρόσθεσε: «Παρατηρούμε ότι οι κλασικές βόμβες μολότοφ τείνουν να καθιερωθούν στην ελληνική κοινωνία ως παιδικό άθλημα. Παρατηρούμε ότι η κλασική μολότοφ από εμπρηστική γίνεται εκρηκτική χρησιμοποιώντας βεγγαλικά με ισχυρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης. Μέσα βάζουν και ρινίσματα σιδήρου ή παχύρευστα υγρά για να καθίσουν στις στολές αστυνομικών και να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου